دانوب
پکیج کنترل موبایل و تبلت از راه دور

پکیج کنترل موبایل و تبلت از راه دور

این پکیج یک بسته نرم افزاری موبایل با نصب بسیار آسان است که با نصب آن روی تلفن همراه فرزندانتان به شما این امکان را می دهد تا از راه دور تحت نظر بگیرید و از دغدغه های فکری و یا آشفتگی های روحی روانی رهایی یابید و با استفاده از قابلیت کنترل از راه دور گوشی تلفن همراه مراقب آن ها باشید تا از آسیب های احتمالی پیشگیری به عمل آورید.

جزییات بیشتر

آرد سمنو يا آرد سن, يک کاسه. آرد گندم, يک کاسه. آرد سفيد, يک کاسه. روغن جامد آب کرده, دو ملاقه. مايع خمير ترش, يک قاشق مربا خوري. ادويه ي کماچ سن, به ميزان لازم ... و يا روي شعله ي گاز با حرارت کم بگذاريد و زماني که از پخته شدن يک طرف آن مطمئن شديد، اگر در فر گذاشته ايد شعله ي بالاي فر را روشن کنيد و اگر در ماهي تابه و روي گاز آن را ...
یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است. و زیاد شدن مقدار شکر و نکات شیرینی پزی را در آکاایران ببینید.
دستور و عکس از تانیا نکات : ما این شیرینی سنتی رو معمولا واسه عید نوروز میپزیم و توی سفره هفت سین میذاریمش، میگن خیلی هم مقویه! کماج سهن هم میگن .آرد سهن را از خشک کردن جوانه گندم وآسیا کردن ان تهیه میکنند .اما سمنو را با شیرابه جوانه گندم و مخلوط کردن آن با آرد گندم عادی تهیه میکنند . منظور از شیرابه جوانه گندم این است که گندم ...
11 سپتامبر 2015 ... ابتدا خمیرمایه تر را آماده کنید به این صورت که یک قاشق خمیرمایه خشک را در کمی شیر یا آب گرم حل کرده و به آن، دو قاشق چای خوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیرمایه تر آماده شود از طر.

نکاتی مهم در مورد تهیه شیرینی‌ها - ایران ناز

سفت می‌شود. 3.برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می‌شود. 4.اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می‌افتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت می‌شود.
19 ژوئن 2009 ... دستور پخت کماچ سن. یک لایه خمیر را در سینی فر یا ماهی تابه ای که قبلا با روغن کاملا چرب شده است پهن کرده به طوری که خمیر زیاد نازک نباشد، سپس خرما و ... ی ملایم قرار داده و یا روی شعله ی گاز با حرارت کم بگذارید و زمانی که از پخته شدن یک طرف آن مطمئن شدید، اگر در فر گذاشته اید شعله ی بالای فر را روشن کنید و ...

کُماج سهن؛ شیرینیِ کرمانی‌های خونگرم / مجله / isfy0

24 فوریه 2017 ... وب‌سایت سوران: کماج یکی از نان های محلی است که خیلی از شهرهای کشورمان به سبک خودشان آن را درست می کنند. در این مطلب طرز تهیه کماج سهن مخصوص شهر کرمان را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم: آرد جوانه گندم 500 گرم; آرد سفید یا آرد گندم سبوس دار 500 گرم; روغن مایع یا کره 2 پیمانه; ماست 1 پیمانه; خمیر مایه خشک 1 ق.

برای مشاهده از کامل ترین منبع اینجا کلیک کنید

منبع: دانوب

مطالب مرتبط
Joe Doe The Example Company 604-555-1234

joe.doe () example.com